Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с оборотите по инерция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами вземи си БМВ там "нищо" не се сменя.
    alfa romeo156 2.0TS 11'97

Comment

Първоначално публикувано от muchev Покажи съобщение
      Ами вземи си БМВ там "нищо" не се сменя.
      коментара ти е излишен има нужда някой да даде съвет а не тъпи изцепки

Comment

Първоначално публикувано от Mus1cDJ Покажи съобщение
        коментара ти е излишен има нужда някой да даде съвет а не тъпи изцепки
        Много ми е интересно какъв точно дебитомер си си сложил....
        Иначе forever е една дума и в общи линии като си в Алфа форума може би не е добра идея да си пишеш такива неща, защото ще събираш само негативни коментари?
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          Много ми е интересно какъв точно дебитомер си си сложил....
          Иначе forever е една дума и в общи линии като си в Алфа форума може би не е добра идея да си пишеш такива неща, защото ще събираш само негативни коментари?
          мен слабо ме вълнуват коментарите колега аз си казвам самата изстина апак и тука до сега никой с нищо неми е помогнал се някви философи

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

неможах да разбера какво точно искаше да кажиш за дебитомера

Comment

исках да кажа каквото казах, какъв дебитомер си си сложил?Бош, менте, оригинален, китайски, корейски, европейски, турски, швейцарски?
            И тоя, дето ти е правил основния ремонт, после как точно ти е зацепил колата?Използвал ли е пети или с моливчето?Щото на алфата може нищо да и няма, ама калпавите майстори така правят, че такива като тебе после да ходят и да ръсят лошо за Алфите...

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

на мен започна да ми прави същия проблем но секи път в различни обороти веднаж като тръгна да я цедя до 4,500 забива премигва инжекцията замисля се и се оправя , или на светофара като тръгвам направо огася също като смъквам от високи кам ниски предавки пак пада мн рязко стрелката на обортомера понякога угася в движение

Вече изключително много съжелявам че си взех алфа неможах да я карам 2000км а вече и правих основен ремонт сменях вариатори дебитомери, клапан за налягането на горивото направо са ужас тези коли и най лошото което е, че немога да взема това което сам вложил в нея
              И аз правих основен на едната. И какво от това, немската електроника я прецаква понякога, но се оправя, ако знаеш къде и как. Очакваш чудеса от кола на 12-15 години ли ? Колегата по-горе ти е казал, взимай си баварецо... Мнение полезно по темата от теб не съм видял, ако имаш с какво да помогнеш - моля, заповядай ! И грамотното писане помага, понякога дори хората решават да те посъветват.

п.с. Към Satanism - провери дали дебиломера е ок. Изключ на буксата и в авариен дали ще играят обороти. Изчисти малко стъпковият мотор, може да е леко запушен...или умрял - случва се на стара кочина.
              Arena Coast Customs

Comment

аз тая кола я продадох преди бая време и новият собственик дори не го забелязва според мен, тъй като се случваше много рядко, а темата е от 2008ма годна
                Иначе стъпковото моторче май не е съвсем в час...дебитомера беше нов, оригинален

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  аз тая кола я продадох преди бая време и новият собственик дори не го забелязва според мен, тъй като се случваше много рядко, а темата е от 2008ма годна
                  Иначе стъпковото моторче май не е съвсем в час...дебитомера беше нов, оригинален
                  Верно си е, а аз съм кьорав
                  Arena Coast Customs

Comment

на мен започна да ми прави същия проблем но секи път в различни обороти веднаж като тръгна да я цедя до 4,500 забива премигва инжекцията замисля се и се оправя , или на светофара като тръгвам направо огася също като смъквам от високи кам ниски предавки пак пада мн рязко стрелката на обортомера понякога угася в движение

Вече изключително много съжелявам че си взех алфа неможах да я карам 2000км а вече и правих основен ремонт сменях вариатори дебитомери, клапан за налягането на горивото направо са ужас тези коли и най лошото което е, че немога да взема това което сам вложил в нея
                    Толкова и си гледал като си я избирал тая кола Гений... А сега по темата - имам същия проблем, никаква закономерност относно момента, в който го прави, освен когато направя няколко "старта" След това поне няколко минути трябва да я кротя за да се оправи - мисля че сатаната е прав в случая и става въпрос точно за това нещо.
                    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                    BMW 328i

Comment

Working...
                    X